Politika

Durva levelet írt egy nyugdíjas Orbánnak – kimondta amit mindenki gondol

Pestibulvar.hu

A szerkesztőségünkbe érkezett levelet csak begépeltük, formáztuk, egyébként változtatás nélkül közöljük.




 

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Nem tudom, eljut-e Önhöz ez a levél a normál postai úton, vagy csak valamelyik minisztériumi dolgozó szemétkosarában landol, ezért a sajtóban is nyilvánossá teszem a közlendőmet, hátha így felfigyel rá Ön is.

Nem nagyon foglalkozok közélettel, elolvasok néha ezt-azt az interneten, de én ebben nem tudok igazságot tenni, kinek mikor van igaza. Nem is mennék én bele mindenféle politizálásba. De amit most hallottam, azt már nem tudom magamban tartani, és csak reménykedek, hogy kacsa az egész, és csak az uborkaszezon miatt a sajtó találta ki.




 

Azt olvasom, hogy egy börtönben ülő gyilkos, most a rossz börtönkörülmények miatt két és félmillió forintot, majdnem két évi nyugdíjamat kapja meg kártérítésül!!!

Micsoda??? Az az ember, a feleségével hónapokon keresztül kínoztak egy fiatal nőt, leírni is borzasztó amit tettek: láncra verték, cigarettacsikkeket nyomtak el a bőrén, fogóval tépték ki a fogait, leszedték a körmeit, áramot vezettek a testébe, kötéllel húzták fel a gerendára, majd megölték és elásták!

 

Érti Ön ezt??? El tudja képzelni??? És a magyar állam ennek a mocsoknak ad kártérítést, ahelyett, hogy vele is ugyanezt tennék? Élete végéig etetik majd a pénzünkből, meg még milliókat is kap mert kényelmetlen volt az ágyacskája, vagy mert kevés TV csatorna jött be a cellába?

HOL ITT AZ IGAZSÁG??? Ne papoljon nekem jogról, mert annak az igazságot kellene védeni, de ebben nincs igazság, egy csepp sem, bárhogy is keresem!

 

Hogy lehet rossz körülményekre panaszkodni annak a bestiának, aki ilyet tett???

 

Várbörtönbe patkányok közé kellene zárni, az lenne a megfelelő körülmény, a falhoz láncolva élete végéig a sötétben!

 

Én nem vagyok egy iskolázott ember, nem tanultam egyetemen, de végig dolgoztam az életemet, egy munkahelyem lett volna, ha a rendszerváltáskor nem verik szét a kohászatot, és érzem ez így nincs jól, nagyon nincs jól. Nem véd itt meg minket senki, és igazságot sem tesz itt senki.

 




A politikához nem értek, attól függetlenül akartam ezt Önnek elmondani miniszterelnök úr.

egy vállaltan proli kisnyugdíjas

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top