Politika

Rendkívüli: beperelte Orbánékat Brüsszel – nemzetközi bíróságon kell felelniük a tetteikért

Pestibulvar.hu

A Stop, Soros! törvénycsomag miatt szakadt el végleg a cérna.




 

Hiába a nagy fideszes reménykedés Ursula von der Leyen személyét illetően, úgy tűnik, az új Európai Bizottság is folytatni fogja Juncker háborúját a magyar kormány ellen. A Népszava értesülése szerint a vezető uniós testület úgy döntött, hogy

ÚJ, EGYBEN VÉGSŐ SZAKASZBA LÉPTETI A MAGYAR KORMÁNNYAL SZEMBENI KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁSÁT.

 

A Bizottság a Stop, Soros! törvénycsomagon borult ki. Mint mondták, a csomag szabadságjogokat korlátoz, miután rendelkezései büntethetővé teszik a menedékjog és a tartózkodási engedély megszerzését támogató tevékenységeket.

A Bizottság azt is elmondta, lehetőséget adott a kormánynak az aggályaik tisztázására, de Orbánék nem éltek ezzel, mondhatni, magasról tettek rá, hogy nemzetközi jogba ütközik, amit csinálnak. Ha az Európai Unió Bírósága helyt ad a Bizottság keresetének,




A MAGYAR ADÓFIZETŐK NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL SÚLYOS ÖSSZEGGEL FOGNAK FIZETNI ORBÁN ÁMOKFUTÁSÁÉRT.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Dörner József

    2019-07-29 at 15:36

    A k….a a…..kat börtönbe kellene csukni az egész tolvaj magyarok ellen ténykedő szemét bandát!!!! VÉGRE,….????? MIKOR LESZ MÁR?????????

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top