Politika

Már megbánta, hogy elszólta magát – válságban Orbán házassága Lévai Anikóval?

fotó: AFP

Orbán Tusványoson rögtön beszéde elején beleszaladt egy olyan bakiba, amit már nem fog tudni vissza csinálni, hiszen a jelenlévőkön kívül a teljes sajtó hallotta, jegyzetelte. A miniszterelnök azt akarta ecsetelni, hogy milyen heroikus küzdelmet folytatott ő az elmúlt 30 évben, és mekkora erő is kellett ehhez. Hogy növelje a hatást, még azt is kijelentette,  nem biztos, hogy lenne-e ereje még egyszer az elmúlt 30 évhez.




 

És akkor jött az Orbántól megszokott, a történetet alátámasztó anekdota. Azt mesélte el, hogy a 30. házassági évfordulójukon megkérdezte a feleségét, kérje-e meg újra a kezét, mint ahogy az ilyenkor szokás. Azonban a romantikus pillanat a visszájára sült el, ugyanis Lévai Anikó a következőt válaszolta:

“NE KOCKÁZTASS!”

 




Hát, ez bizony nem a keresztényi holtomiglan-holtodiglan, de még csak nem is a jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ típusú válasz! Persze, elhangozhatott ez viccesen is, de mint tudjuk, minden viccnek van valami alapja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top