Politika

Akkorát kamuzott Orbán Tusványoson, hogy még a hívek sem mertek tapsolni

MTI Fotó: Veres Nándor

Persze Orán megint nagy távlatokba helyezte saját munkásságát a Tusványoson elhangzott beszédében. Persze, a nemzet megmentője címet is kiérdemelné, ha csak őt hallgatjuk. Volt azonban egy mondata, amit nem kísért teljes egyetértés.




 

Ugyanis az mondta, hogy 2010 előtt -sok minden mással együtt- leépült a rendőrség!

 

Ezt azért több mint merészség volt így kimondania, akkor, amikor szinte mindennap megjelenik egy cikk arról, hogy mekkora létszámhiánnyal küzd a rendőrség, hogy szinte már nincs járőr az országban, hogy

TAVALY A KILÉPŐK LÉTSZÁMA ELÉRTE A KETTŐEZRET!

 

De mindez a folyamat még mindig nem állt meg, mert a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) januárban készült felmérése szerint a helyzet tovább romolhat, mert az ágazatban

A FELMONDÁST FONTOLGATJA A HIVATÁSOS ÁLLOMÁNY 40 SZÁZALÉKA!

 




Mindezek után, több mint pofátlanság azt állítani, hogy 2010 előtt leépült a rendőrség, most meg minden szép és jó! Valaki felvilágosíthatná már Orbánt, hogy a rendőrség nem egyenlő a hatalmas pénzekel kitömött TEK-el!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top