Politika

Tarts kecskét, ne nyaralj külföldön és ne egyél balatoni halat! Ezt üzeni neked a Fidesz!

Hé, magyarok! Szokjátok meg, hogy nektek nem jár a jó! Sőt, az a legcélszerűbb, ha nincsenek is igényeitek! Ezt üzeni a Fidesz, immár visszatérően. Most például Nagy István agrárminiszter vágta a magyarok képébe, hogy nem baj, hogy a balatoni éttermekben, halsütödékben nem lehet balatoni halat kapni, mivel a Fidesz 2013 decembere óta betiltotta a balatoni halászatot.

A FIDESZES MINISZTER SZERINT AKI BALATONI HALAT AKAR ENNI, AZ FOGJON MAGÁNAK!

 




 

Nagy István  Steinmetz Ádám kérdésére válaszolta ezt hivatalosan, miután a jobbikos képviselő arra kérdezett rá, miért kell a magyar embereknek beérniük fagyasztva importált argentin hekkel,  kazah, illetve román süllővel, és a halastavi takarmányon hizlalt ponttyal. Az agrárminiszter szerint azonban nincs ezzel semmi baj, mivel „a horgászati lehetőség minden hazai polgár és külföldi vendég számára adott”.

A fideszes miniszter cinikus kijelentése jól illeszkedik a többi, eddigi cinikus fideszes üzenetbe. Talán még emlékeznek, hogy 2012-ben a havi másfél milliót kereső Zsiga Marcell jelentette ki, hogy szerinte meg lehet élni havi 47 ezer forintból, majd ezt a belügyminiszter is megerősítette, sőt: még tanácsot is adott!

PINTÉR SÁNDOR AZT JAVASOLTA, HOGY TARTSANAK A MAGYAROK KECSKÉT, AZT LEHET FEJNI, ÉS AKKOR NEM FOGNAK ÉHEZNI!

Ezt a lenéző és megalázó stílust vitte tovább Varga Mihály, amikor két hónapja valaki felvetette neki, hogy mit tegyenek a magyarok, ha a forint árfolyama a béka hátsója alatt van az euróhoz képest, és emiatt iszonyúan drága a külföldi nyaraláshoz kiváltott valuta?  A gazdasági miniszter csípőből vágta a magyarok képébe a szerinte ésszerű megoldást:

VARGA MIHÁLY SZERINT „EGYÁLTALÁN NEM BAJ, HA HONFITÁRSAINK ITTHON TÖLTIK A SZABADSÁGUKAT, ITTHON PIHENNEK ÉS KÖLTENEK.”

Vagyis a Fidesz szerint a magyaroknak nem kell több fizetés 47 ezer forintnál, igyanak inkább kecsketejet és ne akarjanak külföldön nyaralni.

ELVÉGRE ANNAK IDEJÉN ORBÁN VIKTOR IS MEGMONDTA, HOGY SZERINTE A MAGYAR CSAK AFFÉLE FÉLÁZSIAI NÉPSÉG.

A tendencia világosan látható: a Fidesz igyekszik egyre lejjebb vinni a magyar emberek igényszintjét. Azt sulykolják, hogy ne legyenek vágyaink, ne akarjunk jobbat, nekünk így is jó. A Balaton elkerítését már meg is kezdték, Lehet, hogy már készül a plakátkampány a csirkefarhát kedvező élettani hatásairól, és kezdődik a Nemzeti Kukázó Bajnokság?

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top