Politika

A kormány az adófizetők pénzéből bővíti Mészáros luxusszállóját

kép: nol.hu

Hamarosan vissza nem térítendő állami támogatással, azaz közpénzből újulhat meg a Magyar Turisztikai Ügynökség hotel- és panziófejlesztési programjának köszönhetően, Mészáros Lőrinc egyik cégének tulajdonában lévő ötcsillagos Andrássy Rezidencia Tarcalon – közölte a napi.hu.




ÍGY LÉNYEGÉBEN AZ ORSZÁG EGYIK LEGGAZDAGABB EMBERÉNEK SZÁLLODÁJÁT, A MAGYAR EMBEREK PÉNZÉBŐL ÚJÍTJA FEL A KORMÁNY, AMIT A MILLIÁRDOS ÜZLETEMBERNEK VISSZA SEM KELL MAJD FIZETNIE.

 

A szálloda még 2017-be került Mészáros érdekeltségei közé, a szállodaigazgató pedig a május végi ülésen jelentette be, hogy sikerrel szerepeltek a turisztikai ügynökség Kisfaludy-pályázatán, így 2020-ra állami támogatásból bővítik ki a szállodát.

 




A bővítésnek köszönhetően 13 szobával nő majd a befogadóképességük, valamint egy kültéri medencével is gazdagabbak lesznek.

Az igazgató továbbá azt is kifejtette, hogy senki sem kap kedvezményt, így a szálloda wellnes szolgáltatásait a helyiek teljes áron vehetik majd csak igénybe.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top