Politika

Egyre nő a feszültség a Fideszben – Rogánnál kezdődik az összeomlás?

Pestibulvar.hu

A propagandaminiszter váratlanul menesztette az egyik legfőbb emberét.




 

Egyre komolyabbak a repedések a Fideszben. Nem elég, hogy Szombathelyen már azzal fenyegetőzik a korábbi fideszes alpolgármester, hogy ráindul a kormánypártok jelöltjére az októberi választáson, most egy újabb érdekes hír szivárgott ki a legendásan összetartó Orbán-párt belső köreiből. A Privátbankár szúrta ki, hogy

ROGÁN MINDEN LÁTSZÓLAGOS ELŐZMÉNY NÉLKÜL VISSZAHÍVTA EGYIK LEGFŐBB EMBERÉT, MOLNÁR BALÁZST, AKI A NEMZETI KONZULTÁCIÓKÉRT FELELŐS MINISZTERI BIZTOS VOLT.

 




Ami még furcsábbá teszi az esetet, hogy Molnárt egy egész évvel a megbízatása lejárta előtt hívták vissza, az ugyanis 2020. június 30-ig szólt volna. Indokot egyelőre nem mondtak. Az esetről Gulyás Gergely kancelláriaminisztert is megkérdezték az e heti kormányinfón, miután az bejelentette, hogy

AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOKIG SZOKATLAN MÓDON NEM LESZ MÁR TÖBB NEMZETI KONZULTÁCIÓ.

 

Gulyás azt mondta, Molnár menesztésének nincs köze a szokásos választás előtti konzultáció elmaradásához. Bővebben ugyanakkor ő sem kívánta megindokolni, hogy miért kellett mennie Rogán egyik legfőbb emberének.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top