Politika

Nagyon elvetette a sulykot Szijjártó – ezúttal a rossz emberbe kötött bele

Pestibulvar.hu

Sikerült vérig sérteni a németeket.




 

Abból is látszik, hogy a német-magyar kapcsolatok tényleg a béka feneke alatt vannak, hogy Szijjártó Péter azt hiszi, megengedheti magának, hogy csuklóztatni próbálja német kollégáját. Történt ugyanis, hogy tegnap Magyarországra látogatott volna Heiko Maas német külügyminiszter. A látogatást azonban le kellett mondania, miután

SZIJJÁRTÓ PÉTER KÖZÖLTE, HOGY NEM TUD IDŐT SZAKÍTANI RÁ.

 

Maas a Maccabi Játékok megnyitójára érkezett volna. Szijjártóék egy héttel ezelőtt bejelentették, hogy sajnálatos módon a futsalosnak más programja van, emiatt végül Maas sem akart jönni. Helyette Stephan Mayer, a német belügyminisztérium parlamenti államtitkára látogatott Magyarországra.




Bár nem tudni, pontosan mi lehetett annyira fontos Szijjártónak, ami miatt lemondott egy ilyen magas szintű találkozót az egyik legfontosabb európai szövetségesünkkel, könnyen lehet, hogy a dolognak köze van ahhoz, hogy már kormányzati források szerint sincs sokáig maradása a Fidesznek az Európai Néppártban. Orbán pitiáner bosszúálló politikai stílusát ismerve elképzelhető, hogy így próbál betartani a németeknek, amiért személyesen meg merték sérteni őt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top