Politika

Mészáros (önszántából) úgy döntött, hogy a jövőben Orbán apjának fizet majd bérleti díjat

Pestibulvar.hu

Áprilisban cserélt gazdát a Pannónia Golf & Country Club, amikor Csányi Sándor fiától, Csányi Attilátólmegvásárolta Mészáros Lőrinc. A klub területe a PSU Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. tulajdonában állt, a klubot pedig a Máriavölgy Zrt. üzemeltette. Ez a két cég volt 2019. április 1-ig egy kézben.




 

444.hu cikke szerint azonban most már nem azonos a tulajdonosa a két cégnek. A Máriavölgy Zrt., vagyis az üzemeltető Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez tartozik már, a PSU Ingatlanfejlesztő és Beruházó, a pályák bérbeadója pedig Orbán Viktor édesapjához, Orbán Győzőhöz került. Ezt az utóbbi változást valamiért csak két hónappal később, június 12-én jegyezték be az Opten cégadatbázisa szerint.

TEHÁT AZ ORSZÁG LEGGAZDAGABB EMBERE (ÖNSZÁNTÁBÓL) ÚGY HATÁROZOTT, HOGY A JÖVŐBEN INKÁBB ORBÁN VIKTOR ÉDESAPJÁNAK FIZET BÉRLETI DÍJAT A FRISSEN MEGVÁSÁROLT GOLFKLUBJÁÉRT.

 




Ez így első ránézésre nekem nem igazán tűnik életszerűnek.

A lap szerint mindeddig a PSU veszteséggel üzemelt, mivel a golfpályák és ingatlanok bérbeadásából csak évi 12,2 millió forint bevétele származott.

JÖVŐRE AZONBAN KIDERÜL, HOGY ORBÁN VIKTOR ÉDESAPJÁNAK VEZETÉSÉVEL, JOBBAN TELJESÍT-E MAJD A CÉG, MINT EDDIG.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top