Belföld

CÖF-főnök: Soros a bíróságon végzi, Mészáros pedig a magyarok jólétét erősíti

Összegezte Csizmadia László, a CÖF alapító-szóvivője a tusványosi tanulságokat a Magyar Hírlapban. A lényegi gondolatok:




Szabadság-szabadosság és a bármikor mobilizálható Békemenet
“2012-ben a kormány mellett kiálló több százezres békemenet szinte elfújta a hazai ellenzék által gerjesztett, Brüsszel felől tornyosuló felhőket. (…) A jó kormányzás mellett, ha kell, ma is megmozdulásra kész az egységgé vált tömeg.(…) A magyar emberek acélossá és elszánttá váltak, nehezen megszerzett szabadságukat soha nem fogják szabadosságra kicserélni.”

Csizmadiát nem zavarja, hogy a kormány az EU felé mindig a szubszidiaritással érvel, de a CEU-, MTA-, civil és sok más ügyben sosem egyeztetett
“A szubszidiaritás talaján az emberek sorskérdéseit csak megkérdezésük után lehet eldönteni.”

Soros nem fogja elkerülni a büntetőjogi felelősségre vonást a migránsok tízezreinek tengerbe veszejtése miatt:
“A közel-keleti és afrikai népek üzletszerű Európába csalogatása, majd az erre alapozott gazdagodás elítélendő módszer, bűnnek is nevezhető. Mindezt tetézik sok tízezer ártatlan ember tengerbe veszejtésével. A bűnösök felelősségre vonása – politikai és büntetőjogi értelemben egyaránt – sokáig nem várathat magára.”




és Mészáros Lőrinc és családjának gazdagodásával sincs semmi baj:
“A magyar nagyvállalkozások kialakítása az ellenzék szerint korrupciós ügyletek sokaságát rejti. (…) a versenyképes magyar cégek itthon tartják a tőkét, és nyereségükből úgy építkezhetnek, hogy magukkal húzzák a beszállítóvá váló kis- és középvállalkozásokat is. Az ellenzéki sajtó a magyar vállalkozások nyereségét és tulajdonosainak osztalékát plakátolja ki. Arról egy szó sem esik, hogy a jól működő cégeink közvetve a magyar emberek jólétét erősítik.”

Konklúzió?

“A keresztény igazság erejével megfogalmazva elég összehasonlítani az őszödi beszédet a Tusványoson elhangzottakkal, és világossá válik előttünk, hogy a demokrácia kevésbé politikai kérdés, sokkal inkább jellem dolga.”

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top