Politika

Attól retteg Kövér, hogy itt a vége

Pestibulvar.hu

A házelnök a mátészalkai városnapi ünnepségen fakadt ki.
 

Kövér azt magyarázta a város szerencsétlen lakosságának, hogy veszélyt jelentenek a politika részéről azok a törekvések, amelyek el akarják szakítani az európai és a magyar embert szülőföldjéről, nemzetétől, vallásától, a családjától, sőt „férfi és női mivoltától is”.

 

Kövér szerint a 21. században a háttérhatalmak már nem csak a szülőföldünket, hanem a tudatunkat is el akarják foglalni.

“IDEGEN KULTÚRÁJÚ TÖMEGEK BEVÁNDOROLTATÁSÁVAL AKARJÁK MAGYARORSZÁGOT ÖNAZONOSSÁGÁTÓL ÉS SZUVERENITÁSÁTÓL MEGFOSZTANI, ÉRTÉKEIKET ÉS ÉRDEKEIKET MEGVÉDÉSÉRE KÉPTELEN ÁLLAPOTBA HOZNI”

– rettegett. Hogy ezt pontosan ki és hogyan akarja végrehajtani, azt nem részletezte.
 

Azt viszont elmondta, hogy az áldozattá válást a magyarok nem fogják hagyni, mindent meg fognak ugyanis tenni, hogy Európa elkerülje a végzetét. Ehhez szerinte összefogásra van szükség, amit Mátészalka polgárai a június végi pusztító vihar során példamutatóan demonstráltak.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top