Politika

Újnyilas politikus leplezte le Orbánt

Forrás: mandiner.hu

Azért az szép, amikor egy náci mondja azt Orbánra, hogy nem tud fasisztább lenni nála… Mert hogy most pontosan ez történt: a Mandiner interjút készített a két éve feloszlott újnyilas mozgalom, a Pax Hungarica volt vezetőjével, Domokos Endre Jánossal, aki szerint a hungarizmus (ez a fasizmus magyar szinonimája) azért nem tud gyökeret verni Magyarországon, mert már van egy ilyen párt Magyarországon, és ez a Fidesz. Hitler és Szálasi mai követője szerint a mozgalmukat is azért kellett feloszlatni, mert Orbán Viktor szinte mindenben ugyanazokat a nézeteket vallja, mint ők.




 

„Ha ugyanazt mondjuk, amit mindig is mondtunk, tíz vagy húsz évvel ezelőtt, arra ma mindenhol azt sütik rá, hogy fideszes vagy.”

 

Elgondolkodtató szavak ezek. Hiszen ezúttal nem egy baloldali vagy liberális politikus mondja ki Orbánról, hogy az ország miniszterelnöke nettó fasiszta, hanem egy vérbeli náci. Egy olyan náci, aki gyűlöli a bevándorlókat, pokolra kívánja Sorost, egyszóval nem vádolható azzal, hogy a Fidesz ellensége lenne. Sőt, épp ellenkezőleg. Ez az ember nem vádolja Orbánt, hanem panaszkodik, hogy a kormányfő ugyanazon a platformon van, mint ők, hiszen még ki is mondja:

„És nekem az kicsit ciki, ha ugyanazt mondom, mint az Orbán.”

 

Na már most ebből ugye adódik az egyszerű következtetés: ha egy fasiszta szerint Orbán Viktor ugyanazt mondja, mint ők, akkor az egyértelmű, hogy az ország miniszterelnöke is fasiszta nézeteket vall. Ennél hitelesebb bizonyíték erre valószínűleg nem is kell.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top