Belföld

Másfél hetet vár az agyvérzéses beteg is a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban, mert nem működik a CT

168ora.hu

Több ízben is új időpontot osztottak ki a CT-vizsgálatra váró betegeknek az eltelt hetekben a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban, noha nem működik a berendezés – tudta meg az RTL Klub Híradója, amely rejtett kamerás felvételeket is közölt arról, hogy nem tudnak bejutni vizsgálatra.




Mint kiderült, a kórház csak csütörtökön jelentette a Nemzeti Népegészségügyi Központnak, hogy nem működik a gépe. Épp aznap, mikorra az RTL Híradó ütemezte riportját.

 

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ nem válaszolt a csatorna kérdésére, hogy miért csak hetekkel később jelentették a CT meghibásodását. A kórháznak sürgősségi ellátásban elvileg baleseti sérülteket is fogadnia kellene, amely során szükséges a CT. Azóta átirányítják a betegeket más kórházakba, de az RTL úgy értesült, hogy közben a hibát is kijavították.

 




A csatorna azt követően járt utána a kórházi állapotoknak, hogy egy nézőjük közölte, egy közeli ismerősének az agyvérzése utáni kontrollvizsgálatot nem tudták elvégezni a CT hiánya miatt.

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top