Politika

Titkolja a Fidesz-kormány, hogy kinek vesznek 82 milliárdért autókat

nyugatifeny.hu

Még el se kezdték a vásárlást, már bűzlik az egész ügy.
A kormány 82 milliárd forintot különített el gépjárművásárlásra, az összeg olyannyira magas, hogy a magyar állam történetében még nem volt ennyire nagy összegű vétel.

 

Így érthető, ha tudni szeretné az ellenzék és az egyszerű állampolgár is, hogy mégis kinek, vagy hova vennék a járműveket, azt is jó lenne tudni, milyen típusúakat. A szocialista Harangozó Tamás írásbeli kérdést tett fel a Varga Mihály pénzügyminiszternek és részleteket próbált megtudni az ügyről.

 

A válasz szokás szerint cinikus volt:

“A megjelent gépjárműbeszerzési felhívás eredményeként több mint 1000 intézmény valósíthat meg saját beszerzéseket. Így lehetőség nyílik az elöregedett gépjárműpark lecserélésére, amellyel jelentős üzemeltetési megtakarítás érhető el”.
 

Vagyis pont a lényeget nem árulta el Varga, hogy kinek vennék a járműveket és milyeneket, így még egy kör minimum lesz az ügyben.

(via: 444.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top