Politika

Megszólalt Orbán egykori szomszédja – “én már akkor tudtam, hogy van valami ezzel a Viktorral”

AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS

Az alábbi kommentárt az egyik közélettel foglalkozó Facebook-csoportban találtuk. A név kitakarásával tesszük közzé. Az írója azt állítja, hogy Orbán Viktor egykori szomszédja volt.
 

Ellenszel.hu

 

“Én már akkor is mondtam, hogy van valami ezzel a Viktorral. Ott laktak néhány házzal odébb, úgy képzeljétek el, ahogy a poszt írója is jellemezte, annyi különbséggel, hogy bosszúvágy az egyáltalán nem volt benne, vagy legalábbis nem érződött. Nehogy úgy képzeljétek el, mint egy erőszakos alakot, aki parancsolgatott mindenkinek! Sokkal inkább olyan volt, mint egy önajnározó, de simulékony ember. Nem azt mutatta feléd, hogy a hatalomra vágyik, hanem a szeretetre. Az ő szeretetére.

 
Egyszer volt csak hogy én állítottam meg őt az utcán, általábanvéve kerültem. Azt mondtam neki, hogy mégiscsak maga lakik ebben az utcában, igazán megcsináltathatná a járdát. Erre úgy válaszolt: “megcsináltatom én mindenkinek a járdáját, majd ha elköltöztem innen.” Megkérdeztem, miért csak akkor (gondoltam, hogy majd mondja, hogy az ő utcájában ha teljes a rend, biztos megszólják, hogy magának csinálja, de nem így felelt.) Úgy válaszolt: “majd ha az összes utca az én utcám lesz, akkor megcsinálom nagyban!”

 

– Azóta jöttem rá, hogy itt nem arról volt szó, hogy mindenkinek segíteni akar, hanem hogy mindegyik utca az övé legyen. De hát már övé, mégsincs rend. Nemcsak az országban, hanem benne sem.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top