Belföld

Felkereste Orbánt egy férfi, aki állítólag a jövőből jött – a miniszterelnök válaszolt neki!

Kép forrása: MTI/Máthé Zoltán - kép csak illusztráció

Sokan lettek mostanában az időutazók, akik azt állítják, hogy a távoli jövőből érkeztek, és különféle jóslatokat vázolnak fel nekünk. Eljátszunk a gondolattal, hogy milyen jó is lenne, ha ezek az emberek nem kamuznának, azonban nézzük meg, mi történne, ha tényleg vissza tudnánk menni időgéppel, hogy elmondjuk a múltbelieknek a jövőt!

Nem sokkal a rendszerváltás előtt egy időutazó megkereste a fiatal Orbán Viktort, és azt mondta neki:




Időutazó: Figyu már, ember! Épp egy olyan hatalom ellen lázadsz, amelyik belemászik a fiatalok magánéletébe, titkosszolgálattal, rendőrséggel, sajtóval teszi tönkre diákok életét, ha véleményt mernek mondani. Én 2019-ből utaztam ide, amikor is te vagy az ország illiberális demokráciájának vezetője, és a sajtómonopóliumod egyik orgánuma épp egy érettségi előtt álló diáklány ellenőrzőjét hozta nyilvánosságra, csak mert a lap elbukta a rágalmazási pert, amit a lány azért indított, mert a te kormányod megbízásából elhíresztelték róla, hogy bukásra áll és sokat hiányzik.

Orbán: Idejössz, összehordod ezeket a sületlenségeket, szerinted én ezek után elhiszem, hogy időutazó vagy? Különben is, mi az, hogy illiberális?

 

Valami ilyesmi történne. Éppen ezért az időgép teljesen felesleges, hiszen hülyének néznénk azokat, akik hozzánk látogatnak, ha pedig mi mennénk vissza a fiatal Orbánhoz, akkor ez történne. A múltbéli látogatáson kívül viszont a fentebb leírt időutazó által elmondott történet sajnos igaz.

 

A Ripost, a Lokál és az Origo közölt részleteket ma a kiskunfélegyházi gimnazista lány, Nagy Blanka ellenőrzőjéből. Litresits András, Nagy Blanka ügyvédje a 444-nek azt mondta, hogy személyes adattal való visszaélés miatt terveznek feljelentést tenni a gimnazista lány ellenőrzőfüzetéből osztályzatokat közlő újságok ellen.




 

Csilliárdos vagyonokkal bánik a kormánypárt, mindenhol bebiztosította magát, de egy gimis lányt vegzál, aki el merte mondani a véleményét. Ez egyrészt végtelenül szomorú, másrészt nagyon ijesztő a jövőre nézve.

 

Mi lesz veled, Magyarország?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top