Politika

Megcsörren a telefonod, és a Fidesz hív majd – vigyázz, a legszemetebb dolgot fogják kérdezni tőled!

Ellenszel.hu

Nem a választópolgárok a hibásak, amikor nem foglalkoznak már a politikával. A közéletből olyan vállalhatatlan posványt csinált a Fidesz, ami a jóérzésű emberekből undort vált ki. A kormánypárt mindent megtesz azért, hogy szavazatot szerezzen, ehhez pedig a leggátlástalanabb eszközökhöz nyúl.




Ujhelyi Istvánt megvádolták azzal, hogy (az egyébként Fideszhez köthető) Szeviép finanszírozta a házfelújítását. A képviselő családi életébe másztak bele olyan állításokkal, amelyek miatt ugyan a politikus megtette a szükséges jogi lépéseket, a köztudatban továbbra is próbálja fenntartani hazugságait a Fidesz-közeli média és a kormánypárt karakterromboló stábja.

 

Láttunk már vezetőszáron vinni ártatlan politikusokat, akiket a kampány idejére naponta százszor mutattak a televízióban, hogy a bűn árnyéka rájuk vetüljön, és láttuk már őket a meghurcolásuk után szabadon, de az alávaló lejáratások okán megtörten. Ujhelyi István úgy döntött, elejét veszi annak, hogy a becsületén csorba essen, ezért a luxuspalotájába meghívta a sajtót, hogy bemutassa, hogy az úszómedence egy kacsaúsztató, a palota pedig egy család otthona.

Úgy tűnt, ezzel az ügy már csak a bíróságon folytatódik tovább, de a Fidesz a már kipurcant lovát is tovább akarja nyúzni. Az egykor szebb napokat látott Délmagyar megírta, hogy ez a tárlatvezetés nem bizonyított semmit, sőt(!) a Fidesz az egyik legszemetebb lépésre szánta el magát.

A szegedi kormánypárt telefonos közvélemény-kutatást indít arról, hogy mi a véleménye az embereknek az általuk tett valótlan tényállításokról Ujhelyi István házával kapcsolatban!

 




Csörögni fog a telefonod, és a vonal végén tudni akarják majd, hogy a rágalmaikat elhiszed-e. Felmerül a kérdés, hogy ez vajon miként szolgálja a köz érdekét? Miért is kell szegedi választópolgárként választ adnod arra a Fidesz katonáinak, hogy te vajon elhiszed-e, amit Ujhelyiről állítanak, és amit a képviselő az otthonának részletes bemutatásával megcáfolt?

 

Mi lesz akkor, ha nem adsz jó választ? A kérdés persze költői, hiszen Szegeden aktívan működik a fő harcos, akit azzal bíztak meg, hogy mindenáron járassa le a baloldali városvezetést, járassa le a Szeged városához köthető ellenzéki politikust és mindenkit, aki bármilyen formában útját állhatná annak, hogy megszerezzék a Csongrádi megyeszékhelyet.

 

Nevezzük nevén Őt: Kubatov Gábor a vonal túlsó végén nem a Te véleményedre lesz kíváncsi, hanem a listáját akarja bővíteni azzal, hogy mit válaszolsz az Ujhelyit ért rágalmakra. Aki pedig a lista rossz rubrikájába kerül, örökre elkönyvelik. Ha pedig még nem is hallottál a szeviépes hazugságról, akkor tényként fogod hallani azokat a valótlanságokat, amelyeket az MSZP-s EP-képviselő megcáfolt.

 




Ha sokszor ismételgetnek egy hazugságot, az beépül a tudatunkba, és hajlamosak vagyunk elhinni. Nagyon fontos, hogy minél többekhez vidd el a hírt arról, hogy miért fog telefonálni a Fidesz, és hogy milyen lejáratókampánnyal próbálja megvezetni az embereket!

 

Csak így van esélyünk az efféle karaktergyilkos módszereket örökre kiűzni a közéletből!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top