Politika

Rendkívüli: tízmilliók szörnyülködnek Orbánon – ismét a világsajtó címlapjára repült

Pestibulvar.hu

Ahogyan a 444 is megírta: lényegében a teljes nemzetközi sajtó már Orbánékon szörnyűlködik.




 

Az elmúlt 24 órában a a Guardian, a CNN, az NBC News, a Yahoo News, az Euronews, a Bloomberg, a Reuters, az Aljazeera, a Hill és az lgbtqnation is beszámolt Boldog István Cola-bojkottjáról. Ismeretes, a képviselő azon borult ki, hogy a multicég elkezdte plakátokon reklámozni, hogy minden szerelem egyenlő. Jó homofób módjára a kormánysajtó természetesen azonnal elkezdte összemosni a homoszexualitást a pedofíliával (holott köztudott, hogy a legtöbb pedofil a heteroszexuálisok köréből kerül ki). Egyesek még egy petíciót is indítottak az interneten, hogy a Coca Cola azonnal szüntesse be a kampányát, a Hit Gyülekezete pedig nyilvános levélben kezdett el háborogni az ügy miatt.

 




A kormány szokatlanul hűvösen reagált – ennek okairól bővebben itt írtunk -, és bár nem határolódtak el egyértelműen Boldogtól, azt azért érzékelni lehetett, hogy nem szeretnének komoly konfliktust vállalni egy világcéggel. Ez szemlátomást ugyanakkor nem akadályozta meg az említett világsajtót abban, hogy Boldog akcióját a kormány álláspontjaként azonosítsák. Többen azt is megemlítették, hogy Orbánék alaptörvényi szinten ellenzik a melegházasságot, miközben hozzátették, hogy

A MAGYAR TÁRSADALOM KÉTHARMADA EGYRE NYITOTTABB A MELEGEKKEL SZEMBEN,

tehát a Fidesz ezúttal egy olyan témába keveredett bele, ami általánosan a népszerűtlen oldalra kategorizálja őt a magyarok körében.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top