Politika

Az Orbán-kormány beismerte, hogy ellopja az uniós pénzeket

mandiner.hu

A DK éppen azért harcol az erős Európáért, hogy a lopásnak minden esetben legyen következménye.




„Egy nappal azután, hogy a volt finn nagykövet kijelentette, Magyarország az egyik legkorruptabb uniós ország, a magyar kormány mintha csak ezt akarta volna megerősíteni. A hírek szerint ugyanis a pályázati pénzekkel kapcsolatos gyanús számlákat, amelyekről hamar kiderülne, hogy korrupció miatt Brüsszel nem fogja őket kifizetni, a kormány már el sem küldi, inkább kifizeti a pályázatokat magyar állami pénzből.

 

Ide jutottunk: a Fidesz tudja, hogy az EU-ban már védhetetlen ennyi gazemberség, ezért inkább közvetlenül a magyarok adóforintjait lopják el, hogy legalább az újabb európai nyomozásokat elkerüljék. Mintha valaki fegyverrel rontana egy bankba, de a következményektől megijedve végül nem a bankot, hanem az ott sorban álló embereket rabolná ki.




 

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel az Orbán-kormány beismerte, hogy ellopja az uniós pénzeket és megérdemli a legkorruptabb európai kormány jelzőt. A DK éppen azért harcol az erős Európáért, hogy a lopásnak minden esetben legyen következménye. Hogy se Európát, se semelyik tagállamát ne lehessen büntetlenül kirabolni.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top