Politika

Ki akarják kapcsolni a gázt az egyik legnagyobb adományozónál: csodás kezdeményezés indult

MTI-fotó

„Több általunk fenntartott létesítményben is ki akarják kapcsolni a gázszolgáltatást, mivel adósságot halmoztunk fel a szolgáltató felé” – nyilatkozta Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke.




A MET levélben igyekszik ezt megakadályozni, azzal érvelve, hogy

az állam többel tartozik nekik, mint amennyi adósságot ők kényszerű módon, az állam által felhalmoztak. Ez az összeg 3 milliárdra rúg.

Ujhelyi Sándor az Új Alternatíva Párt elnöke gyűjtést indított Iványi Gáboréknak, amelynek szövege alább olvasható:

 

“Már megszokhattuk, hogy Orbán csak a támogatóinak a miniszterelnöke, nem az országé, ha bárki bármilyen kritikát mer vele kapcsolatosan megfogalmazni, akkor azt minden eszközzel el akarja tiporni! Így van ezzel Iványi Gábor is, aki többször is kritizálta Orbánt, és nem volt hajlandó beállni NER rendszerébe. Hiába döntött már a MET javára a Strasbourgi Nemzetközi Bíróság is, a Kormány 2016 óta nem hajlandó a teljes összeget kifizetni! Hatalmas érvágás továbbá az 1%-os felajánlási lehetőség elvétele.




 

A szolgáltató ki akarja kapcsolni a gázt az Iványiék intézeteiben. Jól tudjuk, hogy ezekben az intézményekben (Hajléktalan Óvoda, Hajléktalan Kórház, Hajléktalan Szállók, Iskolák, Otthonok) a legrászorultabbakról gondoskodnak.

 

Álljunk ki Iványiék mellet, ne hagyjuk, hogy Orbán bosszúja tönkretegye az ország egyik legnagyobb, a valós rászorultakról gondoskodó intézményrendszerét.

 

“Áldozz egy órát a bajban lévőkre” címmel gyűjtést szervezünk, ahol mindenki ajánlja fel egy órai jövedelmét! Természetesen, akinek lehetősége van rá, nagyobb összeget is utalhat!

Álljunk ki egymásért!




 

Számlaszám: Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség 11708001-20520380
A gyűjtés szervezője az ÚJ ALTERNATÍVA!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top