Politika

Orbán: a miénk a legbiztonságosabb ország – durván leoltotta a miniszterelnököt a népszerű blogger

Kép forrása: MTI - Koszticsák Szilárd

A kormányfő szerint mi jártunk a legjobban, hiszen szerte a világon a legbiztonságosabb ország védelmét élvezhetjük. Virányi András (Bandita) szerint azonban ez – bár az állítás igaz – nem teljesen így van. A népszerű blogger bejegyzését idézzük most a szerző engedélyével.

“Azt állítja a kormánypárt a legújabb agymenésében, hogy ma Magyarország a legbiztonságosabb ország szerte a nagyvilágon.

 

Merthogy itt már nem kell félni este a nagymamát megevő migránstól, a kultúrát fenyegető menekülttől, arra ott a Bayer Zsolt és csapata, és hogy még Brazíliában is csodájára szelfiznek a magyar miniszterelnöknek aki különben USA külügyminiszter.

De most tényleg ennyi telik a tök feleslegesen elköltött közpénz milliárdokból, vagy csak Habony Árpi nem rugdosott még az idén meg egy nyugdíjast sem két szippantás között?


 

Pár dolog ebből a qrva nagy biztonságból.

 

Valahol azért igaza van annak amit állít a frakció, a párt, az állam, meg Orbán sleppje, akik most erre a biztonság mantrára álltak rá.

Itt valóban biztonságban van az a személy, akit Orbán Viktor kiválaszt a közpénz eltüntetésére. Nem kell tartania semmilyen büntetőeljárástól, nem kell félnie az igazságszolgáltatástól, van egy puding főügyész, aki ezt nem engedi meg.


 

Itt nagy biztonsággal kap menedékjogot egy másik ország bukott miniszterelnöke, csak mert Orbán Viktor jó barátja, és ha törvényes börtönbüntetésre is ítélték saját hazájában, a budai hegyek között nyugodtan vacsorázhat a kapott menedékjoggal a zsebében.

Ebben az országban nagy biztonsággal csalják el a választásokat, következmények nélkül írják át a választási rendszer számítógépeit.

 

Abban is biztos lehet az ide tévedő, hogy ebben az országban a kormányfő családja biztonságos körülmények között hordja haza a közpénz milliárdjait, nem kell tartaniuk a forrás elapadásától sem.

 

Itt biztonságban van a tehetségtelen média munkásnak nevezett véglény, számára az előre megírt szöveg felolvasása és ismételgetése busás megélhetést hoz, és ezért csak intenzíven segget kell nyalnia a hatalom hátsó felén.

 

Kis hazánkban akkora már a biztonság a kerítés tövében, hogy egy migráns sem lépi azt át, így nem fenyegeti a tál gulyásért szavazó segélyét.

 

Itt már akkora biztonságban van bérből és fizetésből élő, hogy a túlórát ráérnek neki kifizetni három év múlva és ezt le is írják a számára törvény formájában.

 

Itt a miniszterelnök nyugodtan építhet a háza mellé stadiont, kisvasutat, azt senki nem fogja tőle ellopni akkora biztonság, és a gyepet is fűtik az üres lelátóknak, meg a kisvasutat is járatják az azt nem használóknak kerüljön ez bármennyi közpénzbe.

 

Ebben az országban egy írástudatlan gázszerelő, aki a nevét adja Orbán Viktor vagyonához nagy biztonsággal lesz pár év alatt az ország leggazdagabb embere, és még csak azt sem kell hozzá tudnia, mit is vesz meg éppen a kormányfőnek.


 

Akkora itt a biztonság, hogy ha valakinek egy olyan törvény kell ami segít neki a meggazdagodásban, 133 segg a parlamentben biztos megszavazza neki ha Orbán Viktor bankszámlájára utalja az ezért járó pénzt.

 

Ebben az országban annyira nagy már a biztonság, hogy a jegybank elnöke lehet egy elmebeteg, az állami hivatalok élén pártkatona bólogat, a köztársasági elnök egy bajszos szar, a házelnök meg a másik.

 

Ebben az országban biztonságosan le lehet bontani a jogállamot, lábbal tiporni a demokráciát, elvenni szerzett jogot, ellopni a közpénzt, ha valaki tiltakozik ellene, az biztonsággal megkaphatja a hazaáruló soros ügynök besorolást.

 

Ez az ország már annyira biztonságos, hogy Orbán Viktor a Várba költözhet közpénz milliárdokért, számos repülő száll a rendelkezésére a honvédségi beszerzésből, és ezt még be sem kell ismerni, mert a biztonság a lényeg mikor focimeccsre megy vele.


 

Az ide került uniós támogatás is biztonságban van, lesz belőle magánvagyon, értelmetlen közmédia, szélbe szórt beruházás, elkótyavetyélt jövő.

 

Nagy ám itt a biztonság, a szavazó biztos lehet benne a kormánypárt nem ért a szép szóból, mindent megtesz a hatalma megtartásáért, mert tudja, ha összeomlik a biztonság a börtönben rohadnak meg egytől egyig.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top