Politika

Titkos megbeszélést leplezett le az Origo – ettől te is ráeszmélsz, hogy mi az igazság!

A kép illusztráció (bekarikázva Kovács András látható)

Kovács Andrást senkinek nem kell bemutatni, de aki mégsem ismerné: ő az az origós újságíró, akinek a neve néha eltűnik a publikált cikkek fejlécéből, mert ha túl nagy botrányt vált ki az adott anyag, jobbnak látják a szerzőt egyszerűen eltüntetni.




A magam részéről azt gondolom, hogy ő a legtehetségesebb abban a szerkesztőségben. Bármelyik diktatúrában megállná a helyét, mint propagandista tollnok.

 




Szeretném mindenkivel közölni az Origo.hu gigantikus leleplezését, de először csak az alaphírt:

A kormányellenes tüntetések szervezői 2018. december 30-án egyeztetéseket tartottak a további demonstrációkról. Az efféle megbeszélések azért is szükségesek, hogy ne szervezzenek egymásra, összehangolják a támogatóikat az érintett szervezetek.

 

Mit mond erre Kovács András és az Origo.hu?

“Még tavaly december 30-án tartottak titkos megbeszélést az elmúlt hetek kormányellenes tüntetéseinek szervezői Budapesten, hogy az e heti tüntetésekről egyeztessenek. Az Origo birtokába került dokumentumból egyértelműen kiderül, hogy a tüntetések mögött szinte kizárólag a Soros Györgyhöz köthető szervezetek állnak. A megbeszélésen nem meglepő módon a hazai bevándorláspárti ellenzék is részt vett – Gyurcsány DK-jától természetesen a Jobbikig. Most részletesen bemutatjuk, kik is állnak a spontánnak finoman szólva nem nevezhető demonstrációk mögött.

Soros György által szponzorált álcivil szervezetek, karöltve az ellenzékkel, a héten folytatják a kormányellenes tüntetéssorozatot. A Soros-alapítványokkal korábban is jó kapcsolatot ápoló Gulyás Márton által alapított Humán Platform e heti akciója mellett mindenki kiáll az ellenzéki térfélen. Az Origo birtokába került dokumentumból az is kiderült, hogy
nem csupán egyetlen Soros-szervezet áll a kormányellenes demonstrációk mögött, hanem egy általános egységfront rajzolódik ki.

(Itt következnek a nevek és a szervezetek, de nem vagyok hajlandó a Fidesz undorító ál-listázását az Ellenszel.hu-n terjeszteni.)

 




Félkövér betűtípussal jelöltük a színtiszta, aljadék propagandát. Azt a szöveget, amivel a Fidesz bűbájt gyakorol a híveire. Azokat a szófordulatokat, amelyeket Kovács András álmából felkelve is mantrázni tud. Azt a nagy leleplezést arról a titkos megbeszélésről, ami nem áll másból, mint a tüntetések összehangolásáról.

 

Először úgy gondoltam, hagyom inkább a fenébe ezt a cikket, de rájöttem, hogy ha minél többekhez jutnak el a Kovács-féle propagandisták mocskosságai, a Fidesz manipulátor-hálózatának módszerei, annál többen átlátunk rajtunk. Éppen ezért kérlek titeket is, hogy osszátok meg és terjesszétek ezt a cikket a Facebookon és más felületeken is!

 

Állítsuk meg végre a Fidesz álhírgyárát!

Jabronka Richárd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top