Politika

Bréking: élő adásban lebuktatták Orbánékat – kiderült, miért támadták be Donáth Annát

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A megoldás végig ott volt az orrunk előtt.

 
 

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője a Klubrádió vendége volt, a Donáth-ügyben is kikérték a véleményét. Ismeretes, az elmúlt hetekben/napokban Donáth László evangélikus lelkészt feljelentették szexuális zaklatásért. Néhány napja jött az újabb fordulat, amikor az orbánista Ripost névtelen forrásra hivatkozva nemcsak az idősebb Donáthot, de lányát, a Momentum EP-képviselőjét, Donáth Annát is megvádolta ugyanezzel.

Donáth Anna nem sokkal a cikk megjelenése után Facebook-oldalán közölte, hogy pert indít a hamis vádak miatt a propagandatermékek ellen. Most Iványi Gábort, a Donáth-család régi barátját is megkérdezték az ügyről. Iványi elmondta, Orbán támadása elsősorban szerinte nem az idősebb Donáth,

HANEM SOKKAL INKÁBB LÁNYA, A MOMENTUMOS ANNA ELLEN IRÁNYUL,

ő volt ugyanis az, aki egy hónapja megpróbálta megakadályozni, hogy fideszesek fontos pozíciókat kaphassanak az Európai Parlamentben. Iványi elméletét alátámasztani látszik, hogy a Momentum akciója után akkor a fideszes Pesti Srácok azt írta,
 

“A MOMENTUM, AZ MSZP ÉS A DK A MAGYAR NEMZET ELLENSÉGEI, BÁRMILYEN ESZKÖZ MEGENGEDETT VELÜK SZEMBEN”.

Iványi szerint ezeket a megengedett eszközöket, ezt a bosszút látjuk most csak visszaköszönni ezekben a botrányos vádakban. Mint mondta, nincs olyan eszköz, amelyet ne vetnének be, hogy eltakarítsák vagy menekülésre kényszerítsék ezt a fiatal politikusnőt.

“DONÁTH ANNÁT AZONBAN NEM ILYEN FÁBÓL FARAGTÁK, ÉS EZ RÉSZBEN ELTÉVESZTETT TÁMADÁS”

– közölte a lelkész.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top