Belföld

Ingyen szerelt be klímát egy cég a Bethesda Gyermekkórháznak

Orosvári Zsolt sárbogárdi apa akciója során került légkondicionáló berendezés az egyik osztályra.




 

Díjmentesen adott és szerelt be klímát egy cég a budapesti Bethesda kórháznak – számolt be róla a hvg.hu.

Mindezt Orosvári Zsolt intézte el, aki korábban kempingágyakra gyűjtött a gyerekkórházaknak, hogy a szülők a beteg gyerekükkel tudjanak maradni éjszaka, és ne kelljen a földön aludniuk. Korábbi akcióiról mi is többször beszámoltunk.

Most légkondicionáló berendezésekkel szeretné komfortosabbá tenni a kórtermeket, mivel a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) elnökének gyorsfelmérése szerint a hazai kórházak betegszobáinak 98 százalékában nincsen klíma, ami igencsak szükséges lenne különösen a nyári hőségben.

 




 

A sárbogárdi családapa korábban maga is klímákat forgalmazott, ezért most felkereste azokat a cégeket, akikkel régebben kapcsolatban állt. Múlt héten tárgyalt velük, az egyik vállalat pedig el is vállalta, hogy a Bethesda kórháznak díjmentesen adnak klímát.Kedden az intézmény égési osztályára már el is kezdték beszerelni – ingyenesen – a légkondicionáló berendezéseket.

Orosvári Zsolt akciója azonban itt nem áll meg, további cégeket szeretne bevonni, hogy a vidéki kórházakba is kerülhessenek klímák.

Orosvári Zsolt

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top