Politika

Bicskanyitogató állapotok alakultak ki egy fővárosi kórházban, több tucat orvos megfertőződhetett

Pestibulvar.hu

Már nemcsak a betegek, de az orvosok is áldozatául esnek a Fidesz lerohasztott egészségügyének.




 

Ágyi poloskák lepték el a Honvédkórház orvosi pihenőszobáit. A hvg.hu szerint időközben már több mint 35 orvost és 40 asszisztenst érint a dolog. Hiába próbálták felhívni kezdetben a problémára a főorvos figyelmét, az félvállról vette a panaszaikat, és letudta annyival, hogy idézzük:

“NE HISZTÉRIÁZZANAK!”

 

Persze miután tömegessé vált a probléma, lezárták a kezdetben érintett pihenőt, csakhogy addigra már a többi orvosi szobára is átterjedtek a poloskák. A cikk szerint már az eredetihez képest két emelettel feljebb is elkezdték észlelni a rovarokat.

A terjeszkedés elvileg azután sem állt meg, hogy időközben elrendelték a szobák és a helyiségek fertőtlenítését és a poloskairtást. A lapnak a Honvéd sajtóosztálya azt nyilatkozta, hogy a helyzet annyiban nem meglepő, hogy a nagy betegforgalom miatt az intézmény különösen kitett a behurcolt fertőzéseknek.




 

Hogy vajon miért nem tettek semmit, ha ennek ennyire tudatában vannak, az nem derült ki. Ahogyan az sem, hogy ki fogja kárpótolni azokat az orvosokat, akik a poloskacsípések miatt esetleg másodlagos fertőzéseket szednek fel, és egészségkárosodást szenvednek. Ez nyilván nem érdekel senkit.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top