Politika

Ennek a fele sem tréfa: egy választópolgár kitette a Facebookra, hogy mi fogadta a lépcsőházban

A képünk csak illusztráció, amely azt szemlélteti, hogy talán ők lehetnek a Nyár utca lakói. (A kivágás abból a videóból származik, amelyen Szombathely főterére vittek egy furgonnal "migránsokat" imádkozni)

Újpesten a Nyár utcában egy egészen érdekes napra ébredtek a választópolgárok. Az egyik háztömbben tornyosulva álltak a Nemzeti Választási Iroda által küldött levelek. Mindegyik ugyanarra a címre szólt. Az eset pikantériája, hogy elnézve a borítékok címzettjeit, minimum egy menekülttábor működhet a lépcsőházban, ugyanis azokon egyetlen magyar név sem szerepel.




 

A migránsválság tehát azt jelenti, hogy tömegével jelentkezhetnek be az önkormányzati választásokra a menekültek? Vagy talán a Fidesz annyira befogadó, hogy észre sem vettük, de már integrálódott minden “gazdasági menekült?”




Esetleg ezeken a borítékokon Rogán Antal kötvényesei láthatóak? (Róluk sok mindent nem tudunk, mert rejtélyes módon minden eltűnt a Hajós utcából, ami ehhez kapcsolható lett volna, tehát simán lehetnek ők is.)

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top