Belföld

Lesz bátorsága a kormánynak végre válaszolni arra a kérdésre, hogy hány vendégmunkás dolgozik ma Magyarországon?

Fotó: Béli Balázs/Alfahír

Miközben néhány nappal ezelőtt arról kellett beszámolnunk, hogy egy Ukrajnából érkező vendégmunkás meggyilkolt egy magyar állampolgárt, illetve rekordszintet ért el az itt tartózkodó ukrán vendégmunkások száma, az Orbán-kormány továbbra is sunnyog ebben a kérdésben.
 

A jobbikos Jakab Péter azon egyszerű kérdésére, miszerint “hány vendégmunkás dolgozik ma Magyarországon?” Bodó Sándor államtitkár képes volt ennyit válaszolni:

Bodó Sándor

Ez a mismásolás azért is furcsa, mert közben még a KSH hivatalos adatai szerint is folyamatosan növekszik hazánkban tartózkodó, a kormányzat nyelvén szólva, gazdasági bevándorlók száma.

A jobbik frakcióvezetője ezért újabb kört fut, ismét megszólítva Varga Mihály pénzügyminisztert:
 

“Miért nem árulta el, pontosan hány vendégmunkás dolgozik Magyarországon, illetve mennyien érkeztek harmadik országból? Mi derülne ki, ha pontosan, számszerűen válaszolt volna a kérdésemre, megjelölve azt is, mely országokból, hány vendégmunkást engedtek be Magyarország területére? Ha esetleg összeszedte a bátorságát, továbbra is várom a fentiek mellett az alábbiakra a választ: Pontosan hány vendégmunkás dolgozik Magyarországon? Mennyien érkeztek harmadik országból? Kérem a pontos számok megjelenítését az országok mellett”

– fogalmazott Jakab Péter.

Hogy lesz-e a bátorsága a kormányzatnak végre érdemi választ adni, napokon belül kiderül.

 

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top