Politika

Kiderült Orbán titkos bevétele, amit mindannyian fizetünk!

Fotó: MTI/EPA

Drágának találja a gáz árát? Akkor mostantól jusson eszébe, hogy az ön által kifizetett díj legalább fele Orbánék zsebébe megy! A gáz világpiaci ára ugyanis az elmúlt években rengeteget csökkent, csak az elmúlt egy év alatt a harmadára. Ennek ellenére a Fidesz 2014. április 1-je óta ugyanazon az áron adja a földgázt a magyar embereknek. Vagyis




A FIDESZ ÉVEK ÓTA OLCSÓBBAN VESZI A GÁZT ÉS DRÁGÁBBAN ADJA AZT A MAGYAR CSALÁDOKNAK, AZ EXTRAPROFITOT PEDIG ZSEBRE TESZIK!

 

A gáz azért ennyire olcsó, mert a melegebb időjárás miatt sok maradt a tárolókban, így jelentős túlkínálat van ebből az energiahordozóból. Ez azt jelenti, hogy akár a mai naptól 30-40 százalékkal is kevesebbe kerülhetne a gáz a magyar lakosságnak – ezt Pletser Tamás, az Erste olaj- és gázpiaci elemzője jelentette ki a Népszavának. Ennek ellenére Orbánék még azt is titkolják, hogy az állami MVM-hez tartozó MFGK mennyit fizet a magyar lakossági gázért az oroszoknak.

ORBÁNÉK AZÉRT NEM MONDJÁK MEG, MENNYIÉRT VESZIK A GÁZT, MERT AKKOR KIDERÜLNE, HOGY MENNYIT NYERÉSZKEDNEK EZEN!

 




Azt, hogy a Fidesz sokkal drágábban adja a gázt a magyar embereknek, már régóta tudható. Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan már 2014-ben nyilvánosságra hozta, hogy az MVM-től kiperelt adatok szerint a fideszes állam a hatóság által „elismertnél” olcsóbban vette az orosz gázt, jelentős extra nyereséget besöpörve ezzel. Az MSZP számításai szerint

ORBÁNÉK CSAK 2017 VÉGÉIG CSALÁDONKÉNT 70 EZER FORINTOT VETTEK KI AZ EMBEREK ZSEBÉBŐL A DRÁGÁBBAN ADOTT GÁZZAL!

 

Ha tehát majd jönnek a gázszámlák, jusson önnek is eszébe, hogy ez az összeg akár a fele is lehetne annak, amit befizet. És ha az őszi önkormányzati választások előtt Orbánék majd bejelentik, hogy 10-12 ezer forintot mindenkinek jóváírnak a gázszámlájából, senki ne legyen hálás: ennek ugyanis a sokszorosát nyúlta le a Fidesz azon, hogy évek óta drágábban adja a gázt a magyar családoknak!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top