Belföld

Két kormánypárti bulvárlap is beolvad Mészáros Lőrinc médiacégébe

A Habony Árpád irányítása alatt létrehozott Modern Media Group Zrt., a Lokál és a 888.hu kiadója, valamint Ómolnár Miklós korábbi cége, a Ripost Média Kft., a Ripost napilap kiadója a cégadatok szerint szeptember végén megszűnik, ahogy az korábban már sejthető volt, ahogy az sem meglepő, hogy a cégek jogutódja a beolvadással a Mediaworks Hungary Zrt. lesz – írja a 24.hu.




A cikk rámutat, hogy a 2018-as év mindkét lapkiadónak erősen veszteséges volt. Az MMG Kft. 313 millió, a Ripost Média pedig 137 milliós veszteséggel zárt, miközben a tulajdonjogok felajánlása előtti időkben nyereségesen működött mindkét vállalkozás. Az MMG siralmas mérlege azért is különös, mert a lapot elöntötték a kormányközeli hirdetések.

Tavasszal lehetett arról hallani, hogy a Lokál megszűnhet, a Ripostot pedig a Borsba olvaszthatják, de a kiadó cáfolta ezezeket a híreket.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top