Belföld

Egy brit milliárdos Orbán Viktor erkélyéről örökítette meg az augusztus 20-ai tűzijátékot

Michael P. Ashcroft, a szigetország 95. leggazdagabb embere büszkén osztotta meg a felvételt Twitter-oldalán, amit a felújított Karmelita kolostor teraszáról rögzített.

 



 

Michael P. Ashcroft a brit Konzervatív Párt volt vezetőhelyettese, a Lordok Házának volt tagja vendégeskedett az államalapítás nemzeti ünnepén Orbán Viktor budai hivatalában – derül ki a videóból, amit Nagy-Britannia 95. leggazdagabb embere közösségi oldalán osztott meg követőivel.

“Budapest, Magyarország… A miniszterelnök erkélyéről nézem a lenyűgöző 20 perces tűzijátékot a nemzeti ünnepükön…” – kommentálta a videót az elragadó látványról, ami a felújított Karmelita kolostor teraszáról fogadta – szúrta ki a hvg.hu.

A felvételek tanúsága szerint a magyar miniszterelnök és prominens vendégei zártkörű bulival ünnepelték augusztus 20-át.

Orbán Viktor idén nem dokumentálta az eseményeket.




 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top