Politika

Acsarkodó fideszesek – Egymásnak estek a párttagok

Pestibulvar.hu

Nem lehet sokszor hallani arról, hogy belharcok dúlnának a kormányzó párton belül, mert ha még van is ilyen, azt megpróbálják csendben elintézni. Most azonban bántalmazásig fajult a belharc a Fidesz-tagok közöttFüzesgyarmaton – közölte a 444.hu.




 

Magyar Narancs számolt be arról, két ellentétes történettel magyarázzák, hogy

A FÜZESGYARMATI ALAPSZERVEZET JÚNIUS 7-I TISZTÚJÍTÓ GYŰLÉSÉN KÉT FIDESZES EGYMÁSNAK ESETT.

 

A füzesgyarmati pártszervezet elnöke volt Kovácsné Czeglédi Márai Tünde 2006-tól egészen 2019-ig. Ő az elmúlt 1-1,5 évben többször jelezte a fővárosi Fidesz-központnak, hogy a helyi csoportnál szabálytalanságokat tapasztalt, de jelentéseire nem érkezett válasz.

Kovácsné szerint csak azért érkeztek új tagok, hogy a polgármesternek, Bere Károlynak elég szavazata legyen. Bere pedig azt állítja, hogy Kovácsné összeférhetetlen, civakodó ember, aki levelekkel árasztja el a központot, de ezt a helyzetet a tisztújításon sikerült feloldani.




 

A lap közlése szerint az ülést azzal a vitával kezdték, hogy kinek van keresnivalója ott, majd két külön történettel magyarázzák a fideszesek az ezt követő eseményeket:

  • Kovácsné Czeglédi Márai Tünde szerint, ő a levezető elnöki asztal mögött állt, és a névsorból szerette volna kihúzni az oda nem illő neveket. Ekkor Takács Zsófia, aki Bere Károly polgármester felesége, egy erős mozdulattal kirántotta a névsort a keze alól, majd a Bere elkezdte bántalmazni.
  • Bere Károly polgármester szerint azonban Kovácsné feszítette hátra Takács Zsófia karját, és ki akarta tépni a felesége kezéből az asztalról felvett lapokat. Kovácsné a bántalmazó magatartást többszöri felszólításra sem hagyta abba, így ő a felesége segítségére sietett, “olyan óvatosan”, hogy ez Kovácsnének “semmilyen sérüléssel nem járhatott”.

 

Kovácsné a füzesgyarmati pártszervezet elnökeként Facebook-oldalán is írt arról, hogy

MIVEL MEGVÁLTOZOTT A PÁRT ESZMEISÉGE MELLYEL Ő NEM TUD AZONOSULNI, KILÉPETT A PÁRTBÓL.

 

“2006-tól 2019. júniusáig voltam a Füzesgyarmati Fidesz Csoport elnöke. Ennek eszmeisége megváltozott, ma már a teljes irányítás átvétele és megtartása a fő cél. Én már egy ideje ezzel nem tudok azonosulni, neveltetésem, értékrendem ezzel összeegyeztethetetlen. Ezért a Fideszből kiléptem! Az általam képviselt irányvonalat több társam is követte.




 

Tehát sokan érzik, hogy az a Fidesz, ami a rendszerváltáskor működött, ma már egy teljesen más elveket képviselő párt lett. Az elmúlt években hatalmas változásokon ment keresztül, melynek új értékrendjével még azok se teljesen tudnak azonosulni, akik több mint tíz éve a párt tagjai voltak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top