Politika

Orbánék rettegnek, nehogy ez elterjedjen: így lehet őket megfutamítani!

Pestibulvar.hu

Bár az ellenzék már évek óta azon tanakodik, hogyan lehetne kibillenteni kilenc éve tartó győzelmi pozíciójából a Fideszt, van egy város, ahol pontosan tudják a receptet. Szegeden tisztában vannak azzal, hogy az állampárt legyőzéséhez sziklaszilárd egységet és kőkemény erőt kell mutatni. Orbánék legyőzhetetlenségi mítosza ugyanis csupán egy látványos lufi. A Fidesz csak addig tűnik félelmetesnek, amíg mindenki elhiszi, hogy azok.
HA VALAHOL HATÁROZOTT ELLENÁLLÁSBA ÜTKÖZNEK, ORBÁNÉK IS MEGIJEDNEK!

 

Ez történik most Szegeden, ahol az ellenzék soha nem látott egységben felsorakozott Botka László mögött. A város szocialista polgármesterét és a kerületek közös ellenzéki jelöltjeit támogatja az MSZP, a Párbeszéd, a Momentum, a Jobbik, a DK és az LMP, de beleállt az összefogásba a civil Összefogás Szegedért Egyesület is. Nem véletlen, hogy Botka kijelentette: „ez nem pártpolitikai, főleg nem ideológiai szövetség, hanem egy lokálpatrióta szövetség”.

A FIDESZ PEDIG LÁTVÁNYOSAN FÉL! ANNYIRA RETTEGNEK, HOGY SZEGEDEN NEM IS MERNEK SAJÁT JELÖLTET INDÍTANI!

 

A szegedi példa arról árulkodik, hogy Orbánék igenis megfutamíthatók. A kormánypártok egy helyi vállalkozót, Nemesi Pált indítják, de sem a Fidesz, sem a KDNP nem meri felvállalni, hogy a saját pártemblémájukkal kampányolnak neki, mert tudják, hogy úgyis biztos a kudarc.
Ez pedig igencsak reménykeltő és példamutató lehet a többi település számára. Nem véletlen, hogy a Fidesz, ahol csak tud, igyekszik ellentétet szítani az ellenzéki összefogásban résztvevők között, mivel tudják: ha máshol is ugyanolyan egység jön létre, mint Szegeden, akkor nekik azon a településen végük.
Jó lenne, ha minél több helyen követnék Botkáék példáját.

A RECEPT ITT VAN AZ ELLENZÉKI PÁRTOK ELŐTT, MÁR CSAK ALKALMAZNI KELL.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top