Politika

Újabb gigaberuházással bízta meg a kormány Mészáros Lőrincet

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc egy 'sportlétesítményben' // kép: nol.hu

A kormány tervei szerint, a 2022-es férfi kézilabda-Eb miatt, amit Szlovákiával közösen rendezünk, felépítenének egy olyan hatalmas sportcsarnokot, amilyet még nem látott az ország – közölte a 444.hu.




 

A tervek szerint a Népliget közelébe építenének egy 20 ezer férőhelyes létesítményt, ami a bejelentésnél Kocsis Máté elmondása alapján 10-15 milliárdból ki is jött volna.

NEM MEGLEPŐ MÓDON, ILYEN ÁRON SENKI SE VÁLLALTA EL, VÉGÜL A LEGALACSONYABB KÖZBESZERZÉSRE ÉRKEZŐ AJÁNLAT IS 116 MILLIÁRD LETT.

 

A jócskán megugrott összeg eleinte sokkolt mindenkit, hisz a tervezettnél jóval többe fog kerülni ez a beruházás a magyar adófizetőknek, de érkezett csaknem 160 milliárdos ajánlat is. Végül az Orbán-kormány sikeresen kiválasztotta a Fejér B.Á.L. Zrt.-t, ami

MÉSZÁROS LŐRINC ÉS GYERMEKEI TULAJDONÁBAN ÁLL.

 




A kormány most elfogadott határozata, melyet pénteken közölt a Magyar Közlöny, elrendeli, hogy a beruházásra 101 544 852 000 forintot költhet a kormány, egy forinttal se többet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top