Politika

Majdnem nemzeti katasztrófát okozott Orbán hétfő éjjel

Pestibulvar.hu

Egy hajszál híja volt, hogy történelmi mélypontra zuhanjon a forint.




 

A kicsit idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy 2009 februárjában mekkora hisztit csapott a Fidesz, amikor Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt 300 forint fölé emelkedett a forint. Navracsics Tibor akkori Fidesz-frakcióvezető úgy fogalmazott: a magyar deviza átlépte a lélektani határt, ezért azonnali kormányváltás szükséges. Persze Navracsics azóta eltűnt a süllyesztőben, Orbán azonban sajnos még továbbra is a nyakunkon van. Ezért is kíváncsiak lennénk rá, vajon hogyan értékeli azt, hogy

HÉTFŐ ESTE MAJDNEM OLYAN TÖRTÉNELMI MÉLYSÉGBE ZUHANT A FORINT, AMILYENBEN MÉG SOSEM VOLT KORÁBBAN.

 

Az eurót hétfőn este 329,20, kedden reggel fél nyolckor 329,22 forinton jegyezték a bankközi piacon. A dollár és a svájci frank esetében még ennél is rosszabbul fest a helyzet, az előbbi 296,36-ról 296,55 forintra, az utóbbi pedig 302,50 forintról 303,04-re emelkedett az éjjel. A svájci frank tegnap 303,84 forintos jegyzésen a legerősebb árfolyamát érte el idén a forinttal szemben.

A legmélyebb pontját ugyan még nem érte el a forint (ez az euróval szemben 330,8 forint, ami persze szintén Orbán kormányzásához köthető), de ha így folytatódik, nagy valószínűséggel a miniszterelnöknek sikerül kiharcolnia

A MODERN MAGYAR TÖRTÉNELEM LEGROSSZABBUL TELJESÍTŐ FORINT-ÁRFOLYAMÁT.

 




Gratulálunk hozzá neki!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top