Egyéb

„Talán nem kellene ilyen rémülten jajveszékelni” – Bencsik András szerint az Amazonas nem is olyan nagy

Bencsik kezében egy focilabdával mondta el, hogy ő a Google Maps-en megnézte, hogy „vizuálisan mekkora területről van szó”, és azt találta, hogy átszámolva a brazil esőerdő csak egy kisebb cikkelyt tesz ki a labdán.




 

Bencsik András egy focilabdán mutatta meg, hogy annyira nem is nagy az Amazonas – szúrta ki 444.

A műsor azzal indul, hogy az égő esőerdők kapcsán Bayer Zsolt “nagyeszű sündisznócskának” nevezi Gyurcsány Ferencet, amiért az Facebook-oldalán Bolsonarót bírálja.

„Talán nem kellene ilyen rémülten jajveszékelni” – reagált a témára Bencsik András. Az újságíró hozzátette, hogy az égő Amazonas kapcsán demagógiáról van szó, hiszen akik az esőerdők mellett álltak ki, azok számára Bolsonaro meg Orbán Viktor a patásördögök, de csak azért, mert e jajveszékelők számára minden gyűlöletes, ami szuverén, ami védi a saját identitását.

Bencsik kezében egy focilabdával mondta el, hogy ő a Google Mapsen megnézte, hogy

„vizuálisan mekkora területről van szó”, és azt találta, hogy átszámolva a brazil esőerdő egy kisebb cikkelyt tesz ki a labdán.

Így fogalmazott:

„Még ha az egész brazil esőerdő égne, tehát ennek a labdának egy szelete égne, még elég sok van ahhoz, nem azt mondom, hogy nem gond, de még elég sok van ahhoz, hogy rendet lehetne csinálni.”




Itt látható a teljes adás, aminek harmadik percénél kezd beszélni Bencsik:

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top