Gazdaság

Újabb 8 milliárddal drágul a Puskás Ferenc Stadion

Újabb nyolcmilliárd forinttal emelkedtek a Puskás Aréna kivitelezési költségei, így az eredeti 150 milliárd helyett már mintegy 20 milliárddal kerül többe a stadion és a környéke – írja a Napi.hu az uniós közbeszerzési közlöny alapján. A 8 milliárdból a stadion melletti nyugati- és keleti parkban kell többek között gyermekjátszóteret, pihenőparkot, pavilonokat és árusító helyeket kialakítani.
 

Éppen ma írtunk arról, hogy Bécs városa jelezte az Osztrák Labdarúgó Szövetségnek, hogy ellenzik egy új nemzeti stadion építését a fővárosban Peter Hacker a város sportért felelős tanácsosa szerint a stadion építésének eredményeit csak a TV-ben láthatnák, ezért a pénzt inkább a tömegsportba és a gyerekekbe kellene fektetni.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top