Politika

A Fidesz valódi arca – Videón a fideszes agresszív fellépése

Pestibulvar.hu

Csepelen a közös ellenzéki polgármesterjelölt gondolt egy merészet és be szeretett volna mutatkozni fideszes riválisának. Szombat délelőtt Erdősi Éva a csepeli piac bejáratánál észrevette a fideszes Borbély Lénárdot, akihez odasétált, hogy kezet nyújtson és bemutatkozzon neki, ebből kerekedett a botrány – közölte az atv.hu.
 

Az esetről videófelvétel is készült, melyről később az MSZP közleményben azt írta:

“CSEPEL FIDESZES VEZETÉSE BEBIZONYÍTOTTA: A BUKÁSNÁL MÁR CSAK ERDŐSI ÉVÁTÓL RETTEG JOBBAN”.

 

A videót Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselő készítette, akit a kerület alpolgármestere arrébb lökdösött mikor a közös jelölt odalépett a fideszes polgármesterhez.

Az alpolgármester ezt az egyszerű emberi gesztust is támadásnak vélte, és lökdösődése közepette azt kiabálta, hogy “Nem kell provokálni!”. A piac bejáratánál lejátszódó jelenet jól mutatja, hogy

ÁBEL ATTILA ÉS A CSEPELI FIDESZ ANNYIRA RETTEG AZ ŐSZI BUKÁSTÓL, HOGY MÉG EGY NŐI KÉZFOGÁSTÓL IS PÁNIKOLNAK

 
Az MSZP felszólítja Ábel Attila pártját, a Fideszt, hogy kérjenek bocsánatot az indokolatlan erőszakos támadásért, valamint az agresszivitását kezelni nem tudó alpolgármesterét küldjék indulatkezelési tréningre!

ÍME A VIDEÓ:(KATT)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top