Politika

Lelepleződött a kormány – Hazugságon kapták Orbánékat!

Pestibulvar.hu

Az Európai Bizottság szóvivői irodája közölte a Népszava érdeklődésére, hogy valójában mennyi pénzzel is támogatta az Európai Unió az ország határvédelmi kiadásait.
MINT KIDERÜLT, A KORMÁNY NEM MONDOTT IGAZAT: CSAKNEM HÉTSZER TÖBB PÉNZT UTALTAK ÁT A KORMÁNYNAK BRÜSSZELBŐL, MINT AMENNYIT A KABINET BEVALLOTT!

 

A szóvivő iroda közölte, hogy 2014 és 2020 között összesen 110 millió euró előirányzott összeget kapott Magyarország, valamint ezen felül még egyedi kérelem alapján átutaltak még 27 millió eurót.

ÖSSZESEN TEHÁT 137 MILLIÓ EURÓVAL, TÖBB MINT 40 MILLIÁRD FORINTTAL TÁMOGATTA AZ EURÓPAI UNIÓ A MAGYAR HATÁRVÉDELMET.

 
A kormánykommunikáció ezzel szemben pedig egész mást közöl. Hollik István ormányszóvivő augusztus végén a köztévében beszélt arról, hogy “az EU Magyarország 504 milliárd forintos határvédelmi költségei után 6,6 milliárd forintot hajlandó kifizetni.” Ezt ő megalázónak és méltatlannak nevezte, majd kijelentette, hogy

“AZ, AHOGY BRÜSSZEL KEZELTE A MAGYAR KORMÁNY KÉRÉSÉT, NEM VOLT KORREKT ÉS FAIR.”

 

A lapnak küldött beszámolóból azonban kiderült, hogy legutóbb idén februárban kért a magyar kormány pénzt, 20 millió eurót, amit az EU ki is fizetett. Az Európai Bizottság szerint

AZ EREDETI KÉRVÉNY 800 MILLIÓ EURÓRÓL SZÓLT, DE AZ ÖSSZEGET VÉGÜL A MAGYAR FÉL MÓDOSÍTOTTA 20 MILLIÓRA.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top