Politika

Gusztustalan hasonlatot sütött el Orbán – ehhez mit szól a felesége?

Kép: Orbán Viktor Facebook

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2015. és 2017. után ismét nemzetközi tanácskozást szervezett III. Budapesti Demográfiai Csúcs címmel, melyet csütörtökön, a Várkert Bazárban tartottak. Az eseményen Orbán Viktor is részt vett, beszédett is mondott, amiben nem tudta meghazudtolni magát, megint előtört belőle a falusi suttyó. Ugyanis a népesedésről és gyermeknemzésről a következő jutott eszébe:
 “AZT GONDOLTUK, A HARKÁLYT NEM KELL BIZTATNI, HOGY KOPÁCSOLJON”.

 

Gratulálunk! Ha Orbán Viktornak a harkály kopácsolásával egyenértékű egy gyermek fogantatása, akkor nem tudunk semmin sem csodálkozni. Félve tesszük fel a kérdést, vajon a saját gyermekeihez is így közelített? Csak kopácsolt egy kicsit? Valószínű, még humorosnak is találja a mondottakat, és már senki nincs mellette, aki figyelmeztetni merné egyáltalán.

 

Orbán nem először bizonyítja be, hogy nem sikerült felnőnie egy ország vezetéséhez, legbelül mégiscsak az a faluvégi tehetségtelen focista maradt, aki volt.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top