Politika

Halálról és öngyilkosságról merengett Kövér László

Pestibulvar.hu

Beteges gondolatokat osztott meg délután a házelnök egy demográfiai konferencián. Szerinte a magyarok kollektív öngyilkosságot követnek el az abortusszal.




 

Kövér erről a Várkert Bazárban megrendezett demográfiai csúcson beszélt. Mint mondta, mióta 1956-ban legalizálta az akkori kommunista rezsim az abortuszt, annyi magzat életét oltották így ki, mellyel több magyart vesztett el az ország, mint az első és második világháborúval, a trianoni diktátummal elcsatolt 3 millió magyarral és az 56-os levert forradalommal együttvéve.

 

Kövér szerint az abortuszért a “halál kultúrája” tehető felelőssé. Egy zavaros fejtegetésben aztán kifejtette, hogy ezt a kultúrát a gyűlölt liberálisok, a baloldaliak, a Facebook, a melegek és a feministák terjesztik. Kövér szerint, ha ez így folytatódik, akkor

“NEM A BÖLCSŐK, HANEM A KOPORSÓK ORSZÁGA, HÁZA LESZÜNK”.

 

A házelnök úgy fogalmazott: azért erőtlenedik az európai néplélek is, mert apad a lélekszáma. Ezt szerinte Magyarországon a Fidesz 2010 után megfordította a népesedéspolitikai fordulatával. A statisztikák szerint ebben egyébként nettó hazugságot állít Kövér, ugyanis babaváró hazugságok ide, családtámogatási akciótervek oda, a valóság az, hogy

A FIDESZ MAGYARORSZÁGÁN LEGALÁBB OLYAN GYORS MÉRTÉKBEN CSÖKKEN A MAGYAROK LÉLEKSZÁMA, MINT A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA ELTELT IDŐBEN BÁRMIKOR.

 




Erről persze kényelmesen nem mondott egy szót sem Kövér, arra bezzeg volt érkezése, hogy beleszálljon egy sor kisebbségi csoportba. Orbán sem fogta vissza magát egyébként a rendezvényen, neki is sikerült karrierje egyik legízléstelenebb mondatát elmondania.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top