Külföld

Külföld: a dán miniszterelnök nem tudta folytatni a beszédét a felszabadult nevetéstől

Külföld: a dán miniszterelnök nem tudta folytatni a beszédét a felszabadult nevetéstől

 

Mette Frederiksen dán miniszterelnök beszámolt kormánya egyik fontos döntéséről a parlamentnek: megvásároltak négy elefántot és egy tevét.

Erre azért került sor, mert számos más európai országhoz hasonlóan be akarják tiltani a vadállatok cirkuszi szerepeltetését, és a négy utolsó ilyen elefántot – név szerint: Ramboline, Lara, Djunga és Jenny – Dánia megvette, hogy megfelelő nyugellátásban részesüljenek.

Csakhogy kiderült, hogy Ramboline-nak van egy barátja: Ali, a teve, akitől nem lehet elszakítani.
„Eljutott hozzánk a fontos információ, miszerint nem lenne helyes elválasztani Ramboline-t és Alit” – fejtegette a miniszterelnök, egyre vörösödő fejjel. „Igazából ezért szereztük meg Alit” – nyögte még ki, mire nagykoalíciós röhögésbe fulladt az egész.

Frederiksen lelkesen fogadta a téma pártokon átívelő, konszenzusos kezelését, és külön megköszönte a bevándorlásellenes Dán Néppártnak, hogy nem riasztotta el őket a teve neve. (Euronews, RT)




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top