Belföld

Gyerekeit ment látogatni, csákánnyal verte agyon a kutyát egy kötegyáni férfi..

Csákánnyal ütött agyon egy kutyát egy férfi másfél héttel ezelőtt Kötegyánban. A 42 éves férfi a gyermekeit ment látogatni, de feldühítette, hogy a házukkal szembeni telken ugatnak a kutyák.

Magához vett egy csákányt, átment a lakatlan házhoz, majd az udvaron az egyik kutyát többször is fejbe vágta. Az állat elpusztult.

Képtalálat a következőre: „csákány”

Csákánnyal ütött agyon egy kutyát egy férfi másfél héttel ezelőtt a magyarországi Kötegyánban – írja a 24.hu.

A 42 éves férfi a gyermekeihez ment látogatóba, de feldühítette, hogy a házukkal szembeni telken ugatnak a kutyák. A férfi elkapott egy csákányt, átment a lakatlan házhoz, majd az udvaron az egyik kutyát többször is fejbe vágta. Az állat elpusztult.

A területen gazdálkodó, kutyákat tenyésztő férfi másnap délelőtt fedezte fel, hogy mi történt. A Sarkadi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt indított büntetőeljárást, a kötegyáni férfit őrizetbe vették.

 

 

 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top