Belföld

Hogyan tovább most, hogy megvan a 700 millió Zentének?-105 Millió forint adót von le az állam..

ORBÁN: ” A TÖRVÉNYT MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BE KELL TARTANI. EZ ALÓL ZENTE SEM LEHET KIVÉTEL. SZERENCSÉRE A MAGYAROK TEHETŐSEKKÉ VÁLTAK HÁLA NEKÜNK, ÍGY NEM OKOZ MAJD GONDOT, HOGY… ”

 

Orbán: ” A törvényt minden körülmények között be kell tartani. Ez alól Zente sem lehet kivétel. Szerencsére a magyarok tehetősekké váltak hála nekünk, így nem okoz majd gondot, hogy… “

 

Mint kiderült, Zentének az összegyűlt 700 millió forintból sajnos fizetni kell az államkasszába, mivel egy alapítványon keresztül történt az adakozás. Ha az emberek közvetlenül Zente édesanyjának a számlájára utaltak volna, akkor adómentes lett volna, de egy alapítvány gyűjtötte be nekik a pénzt, így 15% adóteher sarcolja meg őket. Orbán Viktor elé vitték az ügyet, aki szűkszavúan ennyit mondott:

“A NAV egy az államtól teljesen különálló szervezet, amely a törvényeit a saját szabályai szerint hozza, nekünk ebbe beleszólásunk nincs. A törvény az törvény, mindenkire vonatkozik, Zente sem kivétel ez alól. Az alapítvány köteles az adóévet követő bevallásában ezt az összeget bevallani, majd kifizetni a 15% -os adót. Indítsanak újabb gyüjtést a kisfiúnak, ahogy láttam az előző is nagyon sikeres volt, ami a Fidesz érdeme, hiszen sosem volt még ilyen jólét az országban. A számok nem hazudnak. ”

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top