Politika

Megismételhetik a polgármester-választást Jászberényben

Megsemmisített iratokkal teli zsákokat talált a megválasztott ellenzéki polgármester Jászberényben
Budai Lóránt fideszes ellenfele csütörtökön megóvta az eredményt, így lehet, hogy a településen újabb választást írnak ki.budai.png

Jászerény vasárnap megválasztott polgármestere talált rá a gyanús tartalmú zsákokra.

A sárga zsákokat, amiket ledarált iratokkal tömtek meg Budai Lóránt, Jászberény vasárnap megválasztott polgármestere tette közzé a Facebook-oldalán – írja a Alfahír.

Budai 14 szavazattal többet kapott a korábbi polgármesterrel, Szabó Tamással szemben, aki 2010 óta vezette a várost. A fideszes politikus csütörtökön megóvta az eredményt, így lehet, hogy a településen újabb választást írnak ki.

Egyelőre nem tudni, pontosan honnan származik, és mit tartalmaz a megsemmisített iratkupac, amit a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. (JVV) logójával ellátott tömött sárga zsákokba felstócolva találtak.

“Ezekben a percekben dől el a szavazatok újraszámlálásának sorsa a Szolnoki Megyeházán. Ezzel párhuzamosan elindult az iratok megsemmisítése a jászberényi Polgármesteri Hivatalban. Vajon mindez csak a véletlen műve?” – írta Budai a Facebookon.

 

Budai Lóránt

pénteken

Ezekben a percekben dől el a szavazatok újraszámlálásának sorsa a Szolnoki Megyeházán. Ezzel párhuzamosan elindult az iratok megsemmisítése a jászberényi Polgármesteri Hivatalban. Vajon mindez csak a véletlen műve?

A képen a következők lehetnek: belső tér
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top