Belföld

Sorozatos feljelentést tettek Borkai ellen – Megszólalt a Rendőrség

Sorozatos feljelentést tettek Borkai ellen – Megszólalt a Rendőrség

 

Plusz feladatot kaptak a nyomozók és az ügyész is.

A sorozatos feljelentéseiről ismert Tényi István a Borkai-ügy kapcsán is rendőrséghez fordult, több feljelentést is tett a győri polgármester miatt – az Index szerint a szexvideó kapcsán személyes adattal való visszaélés, hűtlen kezelés, kábítószer birtoklása miatt is.

Tényi a portálnak eljuttatta a rendőrség válaszát, amely szerint a rendőrség feljelentéskiegészítést kér, azaz nem utasította vissza a nyomozást, de egyelőre meg sem kezdi azt.

Mindez azt is jelenti, hogy a hatóság a további adatok beszerzésére időt és eszközöket biztosít a nyomozók és az ügyész számára.

Azt sem tudni egyelőre, melyik rendőrség nyomoz majd, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány ugyanis elfogultságra hivatkozva a kizárását kérte, és a kérelmének helyt is adott az ORFK.

 

Forrás:OLKT




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top