Egyéb

Még nem tudni, elutazik-e október 23-án Orbán Viktor, de ha nem, akkor lesz beszéde

Még nem tudni, elutazik-e október 23-án Orbán Viktor, de ha nem, akkor lesz beszéde

DSC 5266
A független újságírás azt jelenti, hogy szabad világban élünk.
TÁMOGASS TE IS!

Csak cikkünk megjelenése után válaszolt a kormányfő sajtófőnöke az Index megkeresésére, pedig kétszer is próbálkoztunk megtudni Havasi Bertalantól, hogy valóban elmarad-e Orbán Viktor október 23-i felszólalása idén.

Ez derült ugyanis ki a szerdán közzétett ünnepi programból, amelyet a 444.hu szúrt ki. A hivatalos program szerint október 23-án, szerdán reggel 9-kor az ünnepélyes zászlófelvonással kezdődnek a programok a Kossuth Lajos téren. 10 órától egész nap ingyenesen megtekinthető lesz a Szent Korona az Országházban, de szintén ingyenesen lesz látogatható a Terror Háza Múzeum is.

A miniszterelnök hagyományosan ott, a Terror Háza előtt felállított színpadon szokott felszólalni, ezúttal azonban sem állami hirdetésekben, sem a hivatalos programban nincs nyoma.

Nem ez az első eset azonban, hogy Orbán nem szólal fel, 2014-ben is kihagyta az állami ünnepségsorozatot. Ugyanakkor két alkalommal, 2011-ben és 2015-ben, amikor nem szólalt fel a nemzeti ünnepen, hivatalos programjára hivatkozott.

Forrás: Index
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top