Politika

Csak összehozta Orbán: százezrek indultak meg Európa felé, itt az új migrációs válság

Forrás: Botár Gergely

Az Emberi Jogok Szíria Megfigyelőközpontja közölte: az északkelet-szíriai kurd mílicia elleni török hadművelet hatására




TÖBB MINT 300 EZER EMBER KÉNYSZERÜLT ELMENEKÜLNI AZ OTTHONÁBÓL.

 

Hogy ezek az emberek merrefelé veszik az irányt, az egyelőre kétséges, de erősen valószínűsíthető, hogy Európa, azon belül is a balkáni útvonal felé. Bejöhettek tehát Orbán Viktor számításai, aki hatalmas botrányt okozva a hadműveletek megindítása előtt előbb megvétózta a közös uniós diplomáciai nyomásgyakorlást Erdogan ellen, majd később, amikor az EU külügyminiszterei összeültek, hogy a kialakult helyzetről tárgyaljanak, ő inkább Bakuba látogatott, hogy

KEZET FOGJON A TÖMEGGYILKOS ÉS ETNIKAI TISZTOGATÓ TÖRÖK DIKTÁTORRAL.

 




Orbán tegnap a HírTV-nek azt nyilatkozta, hogy az Erdogan melletti kiállással azt szeretné megakadályozni, hogy újabb migránstömegek álljanak Magyarország déli határánál, szerinte ugyanis a török elnökön múlik, hogy merre fogja elindítani a menekülteket. Egyelőre úgy néz ki a helyzet, hogy – amint arra számítani lehetett – hozzáállásával pont az ellenkezőjét sikerült elérnie annak, amit mondott, és sikerült újra Európa nyakára hoznia a migrációs válságot.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top