Politika

Dobozokkal megrakott teherautó: a bukott fideszes polgármester szerint könyveket szállítottak késő éjszaka

Kép forrása - MTI/Mohai Balázs

Kartondobozokkal megpakolt teherautó indult el az I. kerületi önkormányzattól a leköszönő fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás házához, ezt vette videóra Gelencsér Ferenc, írja a 444.




A felvétel az önkormányzati választás után 2 nappal, kedd éjszaka készült.

Az éjszaka leple alatt viszik ki az iratokat az I. kerületi önkormányzatból

Az alábbi videót 2019.10.16-án szerda este 11 után készítettem az I. kerület önkormányzatánál (Kapisztrán Tér), és a jelenleg inkumbens polgármester Nagy Gábor Tamás otthona előtt. (Táncsics Mihály utca)Anélkül, hogy bárkit is bármivel meggyanúsítanék, minimum érdekesnek találom a következőket: Milyen jogon visznek el iratokat az önkormányzat épületéből?Miért az éjszaka leple alatt?Miért a leköszönő polgármester lakásához viszik őket?Miért nem merik kipakolni őket amikor meglátják, hogy ott vagyok?Hova távozott a teherautó az iratokkal megpakolva ezek után? A kormánypártok több kerületben is megtámadták a választási eredményeket, hogy időt nyerjenek maguknak. Hogy mire használják ezt az időt? Kiderül a videóból.

Közzétette: Gelencsér Ferenc – Momentum – 2019. október 18., péntek

 

A felvételen látható rakodók nem voltak túl beszédesek, azt mondták, nem tudják mi van a dobozokban, de azt elárulták, hogy a leköszönő fideszes polgármester a megbízójuk, és az is kiderült, hogy éppen abba a Táncsics utcába viszik a szállítmányt, ahol a volt polgármester lakik.




A videó hátralevő része már a Táncsics utcában került felvevésre. Az egyik fuvaros bement az utcából nyíló, a polgármester háza mentén húzódó sikátorba, ahol elkezdett telefonálni valakinek.

 

Amikor visszatért, akkor pedig mindenféle pakolás nélkül elhajtottak a helyszínről.

 

Az ügyben megszólalt Nagy Gábor Tamás is, aki azt mondta, hogy a hivatalban felhalmozott könyveket szállították, és azért tették mindezt éjjel, mert nem akarták a hivatal munkáját napközben zavarni a pakolással. A szállítmány célba nem juttatásáról azt mondta, a helyszínre érve derült ki, hogy a teherautó nem tud befordulni a sikátorba, amin keresztül az épület sétány felőli elejéhez lehetett volna hajtani. Hátulról pedig sokáig tartott volna és nehézkes lett volna azt a sok könyvet becipelni. Így aztán a szállítmányt egy külső raktárba vitték a fuvarosok.




 

Orbán Viktor azt mondta, hogy elfogadják a vereséget, de az elmúlt napok történései, valamint a most napvilágot látott videó nem az ő állítását támasztják alá.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top