Politika

Kövér László: Soros beavatkozott a választásokba

Kép forrása - MTI/Bruzák Noémi

Kövér László a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást kedd este. Beszélt többet között a Fidesz megalakulásáról, aktuálpolitikáról és hallgatói kérdésekre is válaszolt, valamint kommunistázott, sorosozott.
A házelnök szerint nem volt tiszta az önkormányzati választás, szerinte nem csak az oroszok próbálnak meg választásokat befolyásolni, hanem Soros és a Facebook is:

Lehet nyafogni, hogy az oroszok beavatkoznak a választásokba, de Sorosék és a Facebook is beavatkozik.

 

Ezután a választásokat, focibolond kormányhoz hűen egy focimeccshez is hasonlította, majd azt is hozzátette, hogy azért veszítettek, mert az ellenzék összeállt.

Megkérdezték Kövértől, szerinte hogyan tudnák visszaszerezni a budapestiek bizalmát, amire csak azt felelte, hogy szerinte Demszky lerohasztotta a fővárost, majd Tarlós csodát tett vele. Szerinte most, hogy az ellenzék kezére került Budapest, a budapestiek majd megérzik a különbséget.
 

Az előadás hátralevő részében tovább szapult egyes baloldali politikusokat. Kommunistázott is, ismét, ez lehet a Fidesz aktuális mondása, hiszen úgy tűnik, a migránskártyát már nem tudják úgy kijátszani ahogy tehették azt eddig.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top