Politika

Orbitálisat hazudott Orbán: szerencsétlenségére kamerák is rögzítették

Pestibulvar.hu

Hallott már a kipcsakokról? Nem? Akkor bizony önben van a hiba, mert Orbán Viktor a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján beszélt arról, hogy sok magyarban kipcsak vér van.
 

Valószínűleg benne is, ezért is vett részt a török nyelvű országok ezen találkozóján. Aztán, hogy oka is legyen a részvételének, megpróbált gratulálni Nurszultan Nazarbajev volt kazah diktátornak, aki Törökországtól kitüntetést vehetett át. Nazarbajev 30 év kormányzás után ugyan névleg visszavonult, ám ma is jelentős hatása van a kazah döntésekre.
 

Ekkor lépett a színre Orbán Viktor, és nem tudni, hirtelen ötlettől vezérelve, vagy előre kigondolva, de Nazarbajevet

A  MAGYAR KIPCSAK TÖRZSEK MINDENKORI ELNÖKÉNEK NEVEZTE!

 

Ha valakinek ez sok lenne, akkor kapaszkodjon meg, mert azt is mondta, hogy Magyarországon a kipcsakoknak még önkormányzatuk, meg éves gyűlésük is van! Nos, ha valakit érdekelnek ezzel kapcsolatban a tények, akkor a valasztas.hu ad erre megfelelő információt, hogy vajon lehetett-e szavazni kipcsak nemzetiségi önkormányzati jelöltekre. Eláruljuk, nem.

 

Ez az alternatív valósággyártásnak egy olyan szintje, amire ép ésszel nincs magyarázat. Értjük mi, hogy ott, abban a pillanatban ez a hazugság jól jöhet, és kaphat cserébe hálás pillantásokat, de az nem jut eszébe, hogy

KÖZBEN EURÓPÁBAN BOHÓCOT CSINÁL MAGÁBÓL?

 

Nézzék meg a videót, azon a hazudozás összes testbeszéd jelzését fel lehet fedezni.
forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top